Чоловік, який погрожував підірвати міст в Києві, попросив вибачення

Чоловік, який погрожував підірвати міст в Києві, попросив вибачення

Чоловік, який погрожував підірвати міст “Метро” в українській столиці, попросив вибачення у жителів Києва і заявив, що хотів привернути до себе увагу.

Про це повідомила міністр у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій Оксана Коляда. Раніше прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що чоловік погрожував підірвати міст через Дніпро в Києві, затриманий, при ньому вибухівки не виявили. За даними поліції, чоловік здався сам. Порушено кримінальну справу за статтею “підготовка теракту”. Затриманому загрожувало покарання аж до довічного позбавлення волі.

“Ми були у нього разом з іншими ветеранами. Ми хочемо передати, що він просить вибачення перед усіма, зокрема перед жителями Києва за незручності, які виникли”, – заявила Коляда на брифінгу, який транслював телеканал “Наш”.

За її словами, чоловік повідомив владі, що у нього не було намірів підривати міст, “все що він хотів – це привернути до себе увагу”.

Раніше видання “Українська правда” повідомило, що чоловік, який погрожував підірвати міст в Києві, служив у збройних силах України на Донбасі, але був засуджений судом до гауптвахти за самоволку.

Поділитись