Богдан поскаржився журналістам, що “його ніхто не любить”

Богдан поскаржився журналістам, що “його ніхто не любить”

Глава офісу президента України Андрій Богдан провів кілька закритих зустрічей з журналістами, в ході яких вів себе вкрай емоційно. Про це пише «theБабель».

Як зазначає видання, під час спілкування з журналістами Богдан багато матюкався, після чого його навіть попросили почати підбирати слова. Крім того, глава президентського офісу поскаржився, що його ніхто не любить.

Зустрічі відбулися 24 жовтня і 15 листопада, в них взяли участь близько 20 українських і іноземних журналістів. Зустрічі проводилися в форматі «без запису», їх мета – донести до преси позицію офісу президента по основним політичним темам в країні.

Під час зустрічей обговорювалися діяльність фракції партії «Слуга народу», робота уряду і силових відомств, а також конфлікт Міжнародного валютного фонду з олігархом Ігорем Коломойським.

Раніше в українських ЗМІ з’явилася інформація, що Андрій Богдан нібито побився з главою СБУ Іваном Бакановим. Зазначалося, що в ході бійки глава адміністрації Володимира Зеленського позбувся зуба і з тих пір не з’являвся на роботі. В якості причини конфлікту називалося призначення начальника Головного слідчого управління СБУ – чиновники імовірно підтримували різних кандидатів на цю посаду. Після цього Богдан опублікував фотографію, на якій він зображений без зубів і з синцями, а пізніше зробив її аватаром свого профілю.

Андрій Богдан, якого називають особистим адвокатом Коломойського, був призначений на свою посаду 21 травня цього року. За даними журналістів, він потрапляє під дію українського люстраційного закону, що теоретично не дозволяє йому обіймати державні посади. Верховний суд країни відмовився розглядати законність указу про призначення Богдана.

Поділитись