«Батьківщина» вимагає зупинити брехню Банкової проти Юлії Тимошенко, – заява партії

«Батьківщина» вимагає зупинити брехню Банкової проти Юлії Тимошенко, – заява партії

Президентська кампанія вже на старті перейшла всі можливі червоні лінії. Особливо активні в поширенні неправдивої інформації пропагандисти Адміністрації Президента.

«У цьому залі сьогодні і вчора ці песики, яким дали темники з Банкової, вибігли для того, щоб розповсюдити абсолютну брехню проти Юлії Тимошенко та її родини. Я вважаю, що президентська кампанія, яка тільки стартувала, вже перейшла усі червоні лінії. Ніхто не опускався до того, щоб почати спекулювати дітьми та родиною під час виборчої кампанії», – наголосив заступник Голови партії Іван Крулько.

«Ви що, хочете, щоб ми таку саму риторику вели і розказували про невістку Петра Порошенка, яка є громадянкою РФ? Чи про сватів, які є громадянами РФ, чи про сина, який в лондонській школі з гербом РФ на футболці ходить із дітьми олігархів товаришує?» – запитав представник «Батьківщини».

Партія Юлії Тимошенко закликала політиків не розповсюджувати відверту брехню та прокремлівську інформацію, яка розриває країну, а порушувати справді важливі теми, які турбують кожного громадянина. А ЗМІ – не бути інформаційними кілерами, не дозволяти себе використовувати і не виконувати замовлення, пам’ятаючи, як неодноразово знищувалась свобода слова в Україні.

Поділитись