Баку знищив ракетні комплекси Єревана

Баку знищив ракетні комплекси Єревана

Армія Азербайджану знищила оперативно-тактичний ракетний комплекс Збройних сил Вірменії.

Про це повідомляє прес-служба азербайджанського Міністерства оборони. Вранці вірменські військовослужбовці розмістили в прикордонних районах і націлили на Гянджу, Мінгячевір і інші азербайджанські міста оперативно-тактичний ракетний комплекс з балістичними ракетами. У відомстві назвали метою цього руйнування цивільної інфраструктури та нанесення втрат серед мирного населення.

«З метою забезпечення безпеки населення як легітимна військова мета ракетний комплекс, що знаходиться на стартовій позиції, був виведений з ладу точним випереджувальним ударом», – повідомили там.

У Міністерстві оборони додали, що минулої ночі також точним ударом знищили оперативно-тактичні ракетні комплекси, виведені на стартові позиції на тому ж напрямку.

 
Минулого тижня міністри закордонних справ Вірменії і Азербайджану Зограб Мнацаканян і Джейхун Байрамов в ході переговорів в Москві за посередництва глави МЗС Росії Сергія Лаврова досягли угоди про припинення вогню в Карабасі. З тих пір Баку і Єреван неодноразово звинувачували один одного в його порушеннях.
Поділитись