Байден наказав прибрати з Овального кабінету кнопку Трампа

Байден наказав прибрати з Овального кабінету кнопку Трампа

Джо Байден, в перший же день свого президентства скасував 17 наказів свого попередника, вирішив не обмежуватися імміграційною політикою і заходами боротьби з коронавірусом.

Він розпорядився прибрати з Овального кабінету Білого дому кнопку, якою, за свідченнями очевидців, любив користуватися Трамп – мова йде про пристрій для виклику співробітника, який приносив попередньому президенту дієтичну колу.

Що стало причиною такого рішення – нелюбов до газованої води або бажання позбутися від дрібниць, пов’язаних з політичним опонентом – невідомо. Але експерти вважають, що не тільки політика США при Байдені зазнає серйозних змін.

Демократу доведеться ще довго стикатися з наслідками «трампізма» в стінах Білого дому. Адже після свого переїзду в президентську резиденцію Трамп зробив в ній цілий ряд змін. Так, серед іншого, власник мережі дорогих готелів імені себе Дональд Трамп, який розуміється в інтер’єрах, почавши працювати в Овальному кабінеті, насамперед велів поставити в ньому нові дивани з парчевою оббивкою.

Поділитись