Багатодітні родини отримують кошти на третю і кожну наступну дитину

Багатодітні родини отримують кошти на третю і кожну наступну дитину

Кожна сім’я, яка має посвідчення багатодітної сім’ї та в якій виховуються діти до шестирічного віку, отримала право на додаткову допомогу на третю і кожну наступну дитину.

Ця допомога призначається з квітня цього року в розмірі 1700 гривень і виплачується щомісяця до досягнення малолітніми шестирічного віку. Починаючи з 1 квітня 2019 року управління праці та соціального захисту населення здійснює прийом документів та її призначення.

Порядком виплати допомоги на дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України № 250 від 13 березня цього року, визначений перелік документів, які необхідно подати до управління. Отож один із батьків подає: заяву, копії посвідчення батьків та посвідчення дітей з багатодітної сім’ї (від шестирічного віку), копії свідоцтв про народження всіх дітей. При собі потрібно мати паспорти, ідентифікаційні коди та оригінали документів, а також банківські реквізити з номером рахунку отримувача допомоги, на який буде здійснюватись перерахування коштів, пише 7d.rv.ua.

Поділитись