Азербайджан відреагував на заяву посла в Росії щодо краху Мі-24 в Карабасі

Азербайджан відреагував на заяву посла в Росії щодо краху Мі-24 в Карабасі

Помічник президента Азербайджану Хікмет Гаджієв заявив, що Баку вважає недоречною заяву посла в Росії Полад Бюльбюль огли про подію з вертольотом на вірмено-азербайджанському кордоні.


Бюльбюль огли, виступаючи раніше на прес-конференції, сказав про катастрофу російського Мі-24, що “на війні як на війні – всяке може бути”. МЗС Росії заявив, що Москва чекає якнайшвидшої реалізації запевнень президента Азербайджану Ільхама Алієва про розслідування і покарання винних і виходить з того, що азербайджанська сторона більше не дозволить собі двозначних заяв у зв’язку з трагічним інцидентом.

“Коментар посла Азербайджанської Республіки в Російській Федерації з цього питання недоречний. Такого роду випадок не може завдати шкоди зв’язкам Азербайджан-Росія”, – наводить слова Гаджиєва держагентство “Азертадж”.

За словами Гаджиєва, “висловлювання посла Азербайджану в Росії про статус Нагірно-Карабахського регіону Азербайджану, без усвідомлення суті питання, неприйнятні”.

“Керівники дипломатичних представництв Азербайджану за кордоном та інші офіційні особи повинні утриматися від самовільних заяв, що суперечать офіційній позиції країни і проводиться президентом Ільхамом Алієвим політиці”, – резюмував він.

Поділитись