Апеляційний суд відправив боксера Очеретяного за ґрати

Апеляційний суд відправив боксера Очеретяного за ґрати

Київський апеляційний суд скасував рішення Печерського районного суду й відправив за ґрати боксера Петра Очеретяного, підозрюваного у вбивстві працівника УДО. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

Згідно з рішенням Київського апеляційного суду, такий запобіжний захід є безальтернативним. Після проголошення рішення, суд постановив взяти підозрюваного під варту у залі судового засідання, написала Надія Максимець.

Раніше Печерський районний суд виніс ухвалу, якою обрав міру покарання для підозрюваного – утримання під вартою строком на 60 діб й визначив заставу у розмірі 600 тис. грн.

Після внесення застави Петро Очеретяний із СІЗО.

Прокуратура оскаржила його арешт із заставою.

Нагадаємо, конфлікт між двома чоловіками стався у Печерському районі столиці ввечері 2 січня. Петро Очеретяний вигулював своїх собак. На автівці з друзями під’їхав співробітник УДО, який і зробив йому зауваження щодо місця вигулу собак. Під час бійки боксер вдарив опонента, від чого той впав і помер на місці. Підозрюваний з місця події зник. Але згодом сам з адвокатом прийшов до відділку поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Фото “Сегодня”

Поділитись