Американка без ніг стала моделлю нижньої білизни

Американка без ніг стала моделлю нижньої білизни

Мешканка Лос-Анджелеса (США) Канья Сессер, яка народилася без ніг, заробляє понад тисячу доларів в день рекламою нижньої білизни.

Як повідомляє The Daily Mail, історія особистому житті молодої американки досить трагічна. Батьки залишили безногу новонароджену дочку під буддійським монастирем в Таїланді. Однак, незважаючи на вроджений недуг, Канья не зневірилася і з 15-річного віку намагалася стати моделлю, пропонуючи свою кандидатуру для реклами товарів спортивних марок. Спочатку жоден з брендів не бажав укладати з нею контракт. Проте в процесі кастингів Сессер помітили виробники нижньої білизни, і модель стала працювати для них. Пізніше вона знялася в рекламі спортивного одягу для виробника Billabong.

“Мені не потрібні ноги, щоб відчувати себе сексуальною. Демонстрація нижньої білизни надихає мене, показуючи всім навколо внутрішню силу”, – розповіла Сессер.

Додамо, що дівчина ігнорує інвалідні крісла, вважаючи за краще пересуватися на руках, нещодавно познайомилася з молодим чоловіком, який у всьому її підтримує. Надалі дивовижна Канья планує взяти участь в Паралімпійських іграх.

Фото: bigpikcha

Поділитись