Аксьонов запевнив, що вода між кримчанами розподіляється справедливо

Аксьонов запевнив, що вода між кримчанами розподіляється справедливо

Глава Криму Сергій Аксьонов запевнив, що вода між споживачами розподіляється справедливо, ніяких окремих графіків на вулицях, де живуть начальники, немає.


Поетапний режим обмеження водопостачання і подачі води за графіком у Сімферополі та 39 селах в Сімферопольському і Бахчисарайському районах Криму почався з 24 серпня через посуху і обміління трьох водосховищ. Подача води в місто з водосховищ скорочена майже в два рази, приблизно до 70 тисяч кубометрів. Введено погодинні графіки подачі води тільки вранці і ввечері.

“Повинна бути чіткість і справедливість подачі води. Ні в кого з Криму ніяких окремих графіків немає. Вся вода ділиться в цій ситуації порівну, ніякої переваги. На тих лініях, де є безперебійне водопостачання, це питання, пов’язані з безпекою і здоров’ям громадян”, – сказав Аксьонов на засіданні оперативного штабу з водопостачання.

Глава республіки доручив опублікувати лінії, що не відключаються від водопостачання. “Люди повинні розуміти, що це не примха чиясь або там не живе хтось із начальників”, – підкреслив Аксьонов.

Поділитись